Caută
Close this search box.

Romania

Quadra Casa Premiata In Cadrul Celui Mai Important Eveniment Imobiliar Al Anului, Pentru Excelenta In Solutii Pentru Amenajari Interioare

O noua editie a Galei Premiilor Real Estate a avut loc pe 2 noiembrie, de aceasta data, sub egida conceptului de dezvoltare imobiliara sustenabila in cadrul comunitatilor.
Furnizorul de finisaje premium Quadra Casa, a fost desemnat castigator al uneia dintre cele mai ravnite categorii, EXCELENTA IN SOLUTII PENTRU AMENAJARI INTERIOARE.

Quadra Casa a fost desemnata compania care a adus valoare adaugata in proiecte prin solutiile de calitate in zona de design si materiale oferite utilizatorilor finali (rezidenti/dezvoltatori). Criteriile de selectie pentru acordarea premiului au fost Brandul, Calitatea, Showroom-uri.
Evenimentul care a avut loc intr-un local select din Capitala, a reunit spuma industriei imobiliare atat din Bucuresti cat si din cele mai importante orase din tara.

Printre nominalizatii si castigatorii categoriilor, se numara proiecte de referinta din portofoliul Quadra Casa, proiecte la care furnizorul de finisaje, a livrat produse in valoare de sute de mii de euro, doar in 2023. De curand, Quadra Casa a deschis un nou showroom cu o suprafata de 1500 mp, situat la etajul II al cladirii Agora din Calea Floreasca nr 111, unde sunt expuse zeci de ambiente-concept adaptabile oricarui proiect de amenajare.
Colaborarea cu producatorii de top perminte companiei sa ofere o gama completa de placi ceramice de interior si exterior, fatade ventilate, terrazzo, mozaic, parchet, dar si obiecte sanitare precum vase de WC, cazi de baie, cadite de dus, lavoare, sau pereti magnetici, corpuri de iluminat si decoratiuni. Toate acestea sunt in acord cu cele mai noi tendinte de la cele mai renumite branduri din Italia.

Evolutia fulminanta si cerinta tot mai acerba a pietei, a determinat compania sa investeasca in stocuri de peste 20 milioane de euro, devenind in scurt timp, singurul jucator de pe piata amenajarilor de interior, care poate livra produse premium, intr-un timp foarte scurt, indiferent de tipul de proiect.
Cu peste 10 ani de experienta si sute de proiecte finalizate, compania Quadra Casa, este recunoscuta pentru satisfacerea celor mai exigente cereri, atat pe cele ale clientilor, cat si pe cele ale arhitectilor, designerilor si dezvoltatorilor imobiliari din Romania.

Tatiana Popescu Founder Quadra Casa
Ne bucuram sa fim desemnati drept furnizorul care se distinge prin EXCELENTA IN SOLUTII PENTRU AMENAJARI INTERIOARE, intr-un mediu atat de competitiv cum este piata din Romania.
Vom continua sa investim, pentru a fi la inaltimea tuturor cerintelor, atat prin prisma produselor, care sunt in concordanta cu ultimele trenduri, cat si a serviciilor oferite catre clientii finali si dezvoltatori imobiliari
.”

Mai Multe Articole

O noua editie a Galei Premiilor Real Estate a avut loc pe 2 noiembrie, de
Citeste Mai Mult >>

Cu siguranta, brandul Mirage a devenit sinonim cu inovatia si excelenta in industria designului de
Citeste Mai Mult >>

Asa cum in istoria modei, figuri feminine de o eleganta extrema au devenit modele reprezentative
Citeste Mai Mult >>

PROGRAMEAZA O VIZITA IN SHOWROOM