Caută
Close this search box.

Romania

Despre Quadra Casa

Quadra Casa Este un Business de Familie

Quadra Casa este un business de familie care a luat nastere din dorinta de a oferi clientului final o experienta completa, de la consiliere profesionista, adaptarea bugetului si alegerea celor mai bune solutii, pana la livrare si servicii post livrare. Cu o experienta de 10 ani pe piata din Romania si investitii de milioane de euro, Quadra Casa are acum 3 showroom-uri in care se gasesc produse de la cei mai importante branduri de finisaje din lume.

Evolutia fulminanta si cerinta tot mai acerba a pietei, a determinat compania sa investeasca in stocuri de peste 20 milioane de euro, devenind in scurt timp, singurul jucator de pe piata amenajarilor de interior, care poate livra produse de calitate, intr-un timp foarte scurt, fie ca este vorba despre un proiect rezidential sau public.

Business pe
Home Design

Business-ul de home design, coordonat cu succes de catre Tatiana Popescu, antreprenoarea care a reusit, in doar cativa ani sa isi multiplice cifra de afaceri, a devenit prima optiune a celor ce isi doresc o amenajare premium cu produse de calitate, indiferent de proiect.

Alegerea Multor Dezvoltatori Imobiliari

Mai mult, Quadra Casa este alegerea multor dezvoltatori imobiliari prin care isi targeteaza clientii din rândul celor ce pun accent pe finisajele premim si pe solutiile hi-tech pentru casa.

Proiecte de Succes

Printre proiectele de succes Quadra Casa se numara Marmorosch Hotel, Hilton Garden Inn, Courtyard by Mariott Bucharest, Tiriac Imobiliare, Globalworth si Nordis Development, Lev etc.

Varietate de Produse

In cele 3 showroom-uri sunt disponibile o varietate de produse, de la placi ceramice de interior si de exterior, fatade ventilate, terazzo, mozaic, parchet, la obiecte sanitare, mobilier, pereti magnetici, corpuri de iluminat si decoratiuni, toate in acord cu cele mai noi tendinte si de la cele mai renumite branduri din Italia.

Segment Aparte de Clienti

Adresandu-se unui segment aparte de clienti si creand relatii de lunga durata cu ei, Quadra Casa este locul care ofera solutii de ultima generatie pe tot parcursul crearii unui proiect, pentru ca rezultatul final sa fie de exceptie, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic. Solutiile propuse de companie urmeaza toate tendintele din piaţa finisajelor, atat pe plan local, cat si international, oferind clientilor rezolvari optime, care, in era vitezei, sa nu necesite prea mult timp de intretinere.

Devino Colaborator

PROGRAMEAZA O VIZITA IN SHOWROOM