Caută
Close this search box.

Romania

Creati un sanctuar personal cu colectiile noastre de paturi

Bucurati-va de un somn de calitate si transformati-va dormitorul intr-un spatiu de relaxare desavarsit cu colectia noastra exclusiva de paturi. La Quadra Casa, intelegem importanta unui somn odihnitor si a unui design interior impecabil. De aceea, colaboram cu furnizori de elita precum Bolzan, Hessentia, Lago si Cantori pentru a aduce in casa dumneavoastra produse care definesc rafinamentul si functionalitatea.

Un pat de calitate este inima oricarui dormitor. Colectiile precum Corolle, Feel, Flag, Freedom si Jack, dar si multe altele, sunt create pentru a oferi nu doar un somn odihnitor, ci si pentru a completa si imbogati designul interior al locuintei. Fie ca optati pentru linii elegante si minimaliste, sau pentru detalii fine si texturi imbietoare, fiecare pat din colectia noastra este o piesa distinctiva ce adauga aer de sofisticare si confort in spatiul personal.

Calitatea materialelor, standardul nostru

Paturile din colectiile furnizorilor nostri sunt realizate din lemn pretios si piele naturala, dar si textile fine si metal prelucrat, astfel ca fiecare piesa este o combinatie perfecta de estetica si durabilitate. Investitia intr-un pat premium inseamna investitia in calitatea somnului si in aspectul impecabil al casei.

Un pat nu este doar un loc unde se doarme. Este o oaza personala de relaxare si regasire. Cu paturile noastre premium, puteti crea un mediu propice de odihna si recapatarea energiei, oferindu-va un suport perfect pentru un somn de calitate. Indiferent de preferintele de design sau cerintele de confort, colectia noastra de paturi premium se adapteaza si se integreaza perfect in spatiul dumneavoastra, aducand un plus de rafinament si exclusivitate.

Investiti intr-un somn de calitate si adaugati un plus de eleganta si confort designului interior al casei dumneavoastra cu paturile de la Quadra Casa.

DESCOPERA COLECTIILE

DESCOPERA COLECTIILE

DESCOPERA COLECTIILE

DESCOPERA COLECTIILE

DESCOPERA COLECTIILE

PROGRAMEAZA O VIZITA IN SHOWROOM